Yhteistyökumppanit

SOPU ry tekee tiivistä yhteistyötä Sosiaalialan korkeakoulutettujen ammattijärjestön Talentia ry:n, Pirkanmaan Talentian, Talentian sosiaalialan opiskelijat TaSO ryn kanssa sekä Terveys- ja hyvinvointialan ammattiliitto Tehyn kanssa.

Ammattiliitot ovat olleet mukana erilaisissa SOPU ry:n järjestämissä tapahtumissa, sekä sponsoroimassa opiskelijahaalareiden hankintaa. Lisäksi SOPUn hallitus ottaa osaa ammattiliittojen tarjoamiin koulutuksiin ja eri järjestöjen opiskelijaverkostoja.

Ammattijärjestöjen lisäksi Sopu tekee yhteistyötä myös muiden ainejärjestöjen kanssa, lähinnä erilaisten tapahtumien muodossa. Näkyvimmät yhteistyökumppanimme ovat Tampereen yliopiston sosiaalityön opiskelijoiden ainejärjestö SOS ry, Tampereen ammattikorkeakoulun terveysalan opiskelijat PIRATE ry, Tampereen restonomiopiskelijat Tare ry ja TAMKin kone- ja tuotantotekniikan sekä ajoneuvotekniikan opiskelijoiden ainejärjestö Konekerho ry.

Lisäksi SOPUlla on yhteiset toimistotilat Tampereen insinööriopiskelijat TIRO ryn ja Tampereen tradenomiopiskelijat TTO ryn kanssa Kuntokatu 3:n L-rakennuksessa.