VIIHTIS JA KOPO ITÄMEREN AALLOILLA

viihtis

 

Olipa kerran maanantai, päivämäärältään 6.2.2017. Tässä tarinassa on kysymys Itämeren aaltojen liplatuksesta, buffetpöydän huumaavista tuoksuista sekä humalluttavasta valkoviinistä ja tietenkin paita yltä päältä hiestä märkänä seksivalistusta pitävästä Robinista. Toisin sanoen kyseessä on Suomen suurin opiskelijaristeily GOOM 2017.

Viihtis ja Kopo lähtivät kyseisenä maanantaina Team Ahman voimin Onnibussilla kohti Turun satamaa. Samaiseen bussiin oli eksynyt muutama muukin haalarikansalainen, jokainen yhtä täpinöissään tulevasta matkasta. Hassua Onnibussissa oli se, että sen wc oli varmastikin tarkoitettu joillekin pienille ihmisille, jotka eivät ole pukeutuneet erittäin käytännöllisiin opiskelijahaalareihin. Vaihtoehtoina oli joko pidätellä tai suorittaa sellainen mestariteos, josta itse Houdini olisi ylpeä.

Jo satamaan tullessa ymmärsimme, mihin olimme itsemme laittaneet, kun monta kuukautta aiemmin olimme lippumme tälle GOOMille ostaneet. Joka puolella pomppi humaltuneita puolialastomia ihmisiä ja meno oli muutenkin kuin sirkuksessa. Kopo kävi noutamassa tiskiltä liput, ja tajusimme että se on menoa nyt.

Laivaan päästyämme kävimme ensitöiksemme hakemassa herkkuja verovapaasta. Kaikki riutuneet kuntokuurilla olevat Team Ahmalaiset olivat kuin pikkulapsia karkkikaupassa pyöriessään herkkujen keskellä. Street food buffet sen sijaan oli kuin pieni häkki, johon oli päästetty kaikki eläintarhan eläimet samaan aikaan. Lasit kaatuilivat, juomat läikkyivät, persposket vilkkuivat ja saipa sieltä muutama melkein lettuaan esittelevä tytöntylleröinen häädönkin kohti untenmaita. Kuivahko ja hapan valkoviini virtasi pikkuhiljaa Viihtiksen ja Kopon suonissa samalla, kun jälkiruuat alkoivat jo sulautua vyötärölle.

Goomin pääesiintyjänä oli itse nuori herra Robin, joka onnistui vetämään loistavan keikan 2000 humaltuneen opiskelijan laulaessa jokaisen laulun tahtiin. Tanssilattialla sai väkisinkin välillä kokea muutaman paljaan nakin vasten kehoaan, sillä näissä bileissä ei ollut pukupakkoa. Robin päätti keikkansa aikana myös pelastaa hieman maailmaa ja valistaa toinen toistensa kimpussa kyhnääviä opiskelijoita ehkäisystä. Saattaapi siis olla, että edes muutama haalarinsa hytin nurkkaan heittänyt bilettäjä muisti pitää kesärenkaat hallussaan, kiitos Robinin.

 

Viihtis ja Kopo onnistuivat GOOMilla verkostoitumaan mitä erilaisimpien kanssajuhlijoiden kanssa. Tässä tilaisuudessa toimi hyvin sosionomien aatteet kuten antaa kaikkien kukkien kukkia vaan sekä kaikkien rakastaman ja ihannoiman Freiren ajattelumalli dialogista. Kyllä tuli oivallettua yhtä sun toista tämän koulutuksen aikana opittua asiaa. Reissustahan pitäisi oikeastaan saada pari noppaa vapaasti valittaviin.

 

 

 

 

 

 

 

 

Kaiken kaikkiaan GOOM oli täynnä hyvää energiaa, pirteitä ja hyvin humaltuneita opiskelijoita, alastomuutta, hävyttömyyttä sekä iloisia kohtaamisia. GOOMilla ei tarvitse ottaa turhasta paineita, ei haittaa vaikka vaatteet olisi unohtunut mantereelle tai selkäkarvat olisi jäänyt ajelematta. Jokaisen hytin oven takana on vain mahdollisuus eikä seuraavaa aamuakaan tarvitse pitää uhkana. Bileet jatkuvat kellon ympäri ja selviämiset voi siirtää vasta omalle kotisohvalle.

Ensivuonna GOOM täyttää 25 vuotta ja ainakin Team Ahma on tämän vuotisesta GOOMista tyhmistyneenä päättänyt lähteä ensivuonna SUPERGOOMille, eli 2 yötä kestävälle kreisibailaukselle Itämeren aaltojen tyydyttävässä keinutuksessa. Toivottavasti juuri sinä olet siellä helmikuussa 2018 viettämässä alkuillan kosteita ja tunkkaisia hyttibileitä kanssamme!!

Kaikkia kanssamatkustaneita kiittäen

<3 Sopun viihtis  Salla <3

 

 

 

Jaa Somessa

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin