Hallituslaiset esittäytyy & alkuvuoden kuulumisia

Puheenjohtaja, Onni Westlund

Moro,

olen Onni Westlund, koko ikäni Tampereella asunut, kolmannen vuoden sosionomiopiskelija ja toimin toista kautta SOPU ry:n hallituksessa.

Vuonna 2016 toimin kulttuurivastaavana, ensimmäisestä toimivuodesta innostuneena jatkankin tänä vuonna hallituksen puheenjohtajana. Tavoitteeni puheenjohtajana, yhdessä muun hallituksen kanssa, on luoda puitteet joissa TAMKin sosionomiopiskelijoilla on hyvä olla ja mukavaa tekemistä. Sosionomiopiskelijoiden edunvalvonta, erilaiset tapahtumat ja mukavat tempaukset arjen keskellä ovat osa asioista joita haluan olla mukana toteuttamassa. Koulun ohella teen töitä lastensuojeluun liittyvien asioiden parissa. Vapaa-ajalla tykkään käydä kattomassa keikkoja, olla kavereiden kanssa, katsoa tv-sarjoja ja elokuvia.

Kaikissa mieltä askarruttavissa asioissa voi laittaa viestiä tai kysyä käytävillä, mua ei kannata pelätä vaikka sahaan h-käytävää edestakaisin puhelin kädessä mustiin pukeutuneena. 😀

 

Varapuheenjohtaja, Tiia Lempinen

 

Terve!
Mää oon Tiia, 22 vuotta, Sopun varapuheenjohtaja aka liikkuva agentti vuosimallia 2017. Sosionomiksi opiskelen kolmatta vuotta, Sopun hallituksessa toimin nyt toista kautta. Sopuhommien lisäksi oon tänä vuonna Tamkon edustajiston jäsen, sekä toimin Tamkon keskusvaalilautakunnassa.
Toivoisinkin, että tänä vuonna Sopu olis mukana edistämässä etenkin sosiaalialan opiskelijoiden yhteisöllisyyttä, sekä rohkaisemassa opiskelijoita vaikuttamaan entistä enemmän omien etujensa toteutumiseen koulussa.
Mun lempparipuuhia on rumien kansikuvien tekeminen muiden asioiden välttämiseksi, muka-hauskojen läppien keksiminen ja rallienglannin puhuminen. Innokkaana odotan, millaista kaikkea jänskää keksitään tänä hallituskautena! Nähhään ku tavataan! 

 

 

 

Sihteeri-rahastonhoitaja, Vilma Säynäjäkangas

Terve! Oon Vilma, 23-vuotias kolmannen vuoden sosionomiopiskelija. Viime vuonna toimin SOPU ry:n tiedotusvastaavana ja tänä vuonna siirryn sihteeriksi ja rahastonhoitajaksi. Toivon, että Sopun toiminta auttaa ihmisiä verkostoitumaan ja saamaan vielä enemmän irti sekä opinnoista että opiskelijatoiminnasta. Hallituslaisena pyrin olemaan helposti lähestyttävä ja tahdon olla mukana järjestämässä toimintaa, johon kaikilla on kiva osallistua!

Koulun lisäksi käyn duunissa Hesburgerissa ja pari kertaa oon myös sijaistanut lastensuojelun puolella. Vapaa-ajalla tasapainottelen Netflixin katselun ja reissaamisen välillä. Mua viehättää spontaanius, sopivasti hullut ideat ja mahdollisimman rumat kaksoisleukakuvat. Arvostan avoimuutta, rakastan mun kissahaalaria ja mun toteemieläin on Bridget Jones.

 

 

 

 

 

Koulutuspoliittinen vastaava, Aija Nurminen

Moikka moi! Mää oon Aija, 23v, toisen vuoden sosionomiopiskelijatyty ja toimin tällä kaudella Sopun kopona eli koulutuspoliittisena vastaavana. Tavoitteenani on kopona saada teidän sopulaisten äänen kuuluviin. Jos tuntuu, että kommunikointi mun kanssa ei oikein suju, Suomi-Turku-Suomi sanakirja on hyvä pitää mukana ;). Tulevaisuudessa mua kiinnostaa työskennellä ympäristössä, mikä olisi avoin, reilu ja yhteisöllinen. Näitä piirteitä haluan siksi myös korostaa kaikkien TAMKin opiskelijoiden kesken. Joten repikää vaan hihasta tai ottakaa muuten yhteyttä, jos teille tulee jotakin kysyttävää tai haluatte rupatella muuten vaan! 

 

 

 

 

 

 

Viihdevastaava, Salla Sillanpää

Mää oon Salla, 23v, toisen vuoden sosionomiopiskelija. Toimin kaudella 2017 Sopun viihdevastaavana. Mut saa syttyyn intohimosuus, itsevarmuus ja siivet mediumina (hottikin käy jos ihan villiinnyn). Teen töitä lastensuojelussa ja vapaa-ajalla toimin vapaaehtoistyössä tukihenkilönä sekä perhekummina. Mää arvostan elämässä perhettä sekä ystäviä ja pyrin onnellisuuteen. Odotan tältä kaudelta Tamkin sosionomiopiskelijoiden yhteisöllisyyden kasvua ja yhteistyötä muiden ainejärjestöjen kanssa! Tehdään yhdessä tästä vuodesta mahtava 👍

 

 

 

 

 

 

Kulttuurivastaava, Venla Niemissalo

Moikka! Oon Venla, toisen vuoden sosionomiopiskelija. Sopun hallituksessa toimin nyt ensimmäistä kautta kulttuurivastaavana. Mun hommana on hankkia opiskelijoiden univormu eli haalarit ja järkätä holitonta tapahtumaa biletyksen lisäksi. Hain hallitukseen, koska koen itse saaneeni Sopulta paljon sisältöä omaan opiskelijaelämääni, ja haluan olla luomassa mukavaa opiskeluympäristöä myös kaikille muille. Tärkeintä elämässä mulle on perhe, ystävät, oma aika ja Hesen paprikamajoneesi.

 

 

 

 

 

 

Yhdyshenkilö- ja tuutorivastaava, Linda Haapajoki

 

Mun nimi on Linda ja oon toisen vuosikurssin opiskelija. Toimin hallituksessa tuutorointivastaavana ja yhdyshenkilönä. Tulevaa vuotta ajatellen mun tavoitteena on lisätä järjestön aktiivisuutta hyväntekeväisyyden saralla. Meiltä pieni panostus voi olla jollekkin toiselle jotain merkittävää! Kaikkee hyvää, nähdään käytävillä ja tapahtumissa! 🙂

 

 

 

 

 

 

 

Ulkosuhdevastaava, Annakaisa Lyyski

 

Hellurei tässä Annakaisa alias Ankku, 22v ja opiskelen toista vuotta Sosionomiksi. Meitsi toimii Sopussa nyt toista vuotta ja innolla ootan tulevaa, sillä oon onnellisessa asemassa että pääsen toteuttmaan ihan uusia asioita ollessani Sopun Ulkosuhdevastaava. Tarkoitukseni on siis luoda ja ylläpitää hyviä suhteita myös Tamkin ulkopuolelle esim. ammattiliittoihin ja työelämään sekä muiden koulujen ainejärjestöihin. Jos haluat tähän hommaan on teillä jotain ideoita nii meitsille kannattaa vinkata, otan ehdotuksia mielelläni vastaan.

 

 

 

 

 

 

Tiedottaja ja kv-vastaava, Outi Ferreira

 

Hola kaikki. Oon Outi, 25v. ja opiskelen 2. vuotta sosionomiks. Vuoden 2017 toimin Sopun hallituksen kansainvälisyysvastaavana ja toisena tiedottajana.

Oon 5 vuoden kokemuksella tarjoilijana/baaripirkkona ja teen nuorisososiaalityötä sijaisuuksien ja vapaaehtoistyön kautta.

Koen itselleni ihmisten välisen ilmapiirin tärkeäksi, joten haluan panostaa kouluympäristömme avoimuuteen ja yhteistyöhön kaikkien sosionomien kanssa. Arvostan ihmisiä, jotka pyrkivät aina eteenpäin ja kuitenkin osaavat elää päivä kerrallaan. Tähän itsekkin pyrin, vaikka välillä yritykseksi on jäänyt, mutta niistä oppii.

Oon aina avoin uusille haasteille ja yllytyshullu kaikelle hauskalle. Tulkaa jutulle rohkeesti.

 

 

Tiedottaja, Elisa Ranta

 

Hei! Mie olen Elisa, parikymppinen ensimmäisen vuoden sosionomiopiskelija. Toimin 2017 SOPUn hallituksessa toisena tiedottajana. Mukaan toimintaan minut sai lähtemään aikaisempi kokemus ja kiinnostus hallitustoiminnasta sekä viime vuoden tapahtumissa ja päivystyksissä vallinnut rento, innostava ja avoin tunnelma. Sitä samaa fiilistä haluan olla luomassa tänäkin vuonna. Lähtöjään olen Rovaniemeltä, kylmästä ja ankeasta porojen valtakunnasta, joten multa voi tulla vaikka kyseleen onko se joulupukki oikeesti olemassa vai ei.

 

 

 

 

 

 

Alkuvuoden kuulumisia

Tämän vuoden hallitus valittiin vuoden 2016 marraskuussa, joulukuussa tavattiin tulevaa hallituskautta suunnitellen sekä toimintaan perehtymisen merkeissä.

Varsinainen toimikausi alkoi tämän vuoden alusta ja siitä asti ollaan paiskittu kovasti hommia. Hallitus aloitti vuoden kokoustamalla ja ryhmäytymällä mökillä viikonlopun ajan, viikonlopusta voi lukea enemmän linkin takaa: Mökkiviikonloppu . Osa hallituksen jäsenistä osallistui Tehyn järjestämään “Osaava opiskelijayhdistys” – koulutusviikonloppuun, koulutus tarjosi paljon uutta ja hyvää tietoa yhdistystoiminnasta sekä vahvisti jo olemassa olevia hyviä asioita. Koulutuksesta tarttui mukaan myös uusia yhteistyökumppaneita, näistä myöhemmin lisää. Erilaisia edustustehtäviä on kertynyt mm. sosionomikoulutuksen yksikön kokouksissa, yhteistyökumppaneiden tapahtumissa ja yhteisissä tapaamisissa. Alkuvuoden isoin yksittäinen tapahtuma oli Sosionomin työ nyt ja tulevaisuudessa -tapahtuman järjestelyissä mukana olo sekä iltatapahtuman järjestäminen. Niin päivä kuin iltakin olivat oikein onnistuneita ja tälle onkin jatkoa tulevaisuudessa.  Alkuvuoden aikana olemme myös järjestäneet kymmenkunta päivystystä h0-käytävällä joissa meininki on ollut mukavan yhteisöllinen. Täysin uusia asioita ovat myös h0-käytävältä Sopun infoseinä ja palautelaatikko. Pitkän ja ison työn jälkeen myös nettisivut saatiin vihdoin pihalle!

Alkuvuosi on siis lähtenyt oikein mukavasti käyntiin eikä vauhti ole hidastumassa. Kaikenlaista kivaa ollaan järjestämässä, maaliskuussa pyritään myös tekemään hallitustoimijoita tutummaksi kaikille eli nyt viimeistään kaikki kanavat seurantaan. Laitetaan myös piakkoin jäsenkyselyä tulemaan, kyselyn avulla koitetaan varmistaa, että toiminta vastaa jäsenistön tarpeita.

Suurin kiitos alkuvuodesta kuuluu kaikille meidän jutuissa mukana olleille ihmisille. Yhdessä saadaan aikaan ikimuistoisia hetkiä!

-Sopun hallitus 2017

Jaa Somessa

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin