Sakari Sopuli

Hei, olen Sakari Sopuli ja toimin Sopu ry:n maskottina. Olen opiskellut jo vuodesta 2013, mutta en vaan voi luopuu näistä ihanista sosionomiopiskelijoista. Mua näkee erinäisissä opiskelijabileissä, joten tulkaa moikkailee! Mää tykkään ihan kauheesti jos joku tulee silitteleen tai pussaileen. Oon vähän läheisriippuvainen. Arvostan ihan hirveesti ahkeria opiskelijoita ja hurjia hurmureita. Jos ja kun haluutte seurata mun elämää enemmän, alkakaa seuraamaan mua snäpis @sakarisopuli!

 

11 months ago

Sakari Sopuli

Vuosi on jo lopuillaan ja oon kuumeisesti oottanut tapaavani uudet hallituskamuni. No tässä ne nyt on! 😍😍😍😍😍

www.facebook.com/sopury/photos/a.459300584144999.1073741826.193680424040351/1667591806649198/?typ...Tässä komeilee SOPU ry:n uusi hallitus vuodelle 2018!
Puheenjohtaja Elisa Ranta
Varapuheenjohtaja Venla Niemissalo
Kulttuurivastaava Kaisa Kuhalainen
Viihdevastaava Mikaela Paakkunainen
Koulutuspoliittinen vastaava Eero Heinonen
Sihteeri- ja rahastonhoitaja Jenna Kuntonen
Tiedottaja- ja kv-vastaava Essi Katila
Ulkosuhdevastaava- ja kv- vastaava Ossi Pärssinen
... See MoreSee Less

View on Facebook

11 months ago

Sakari Sopuli

Jos et vielä ole käyttänyt ääntäsi, niin nyt on korkea aika!!
Uurnia löytyy jokaiselta kampukselta, joten siitäkään ei aiheudu liikaa vaivaa! 😎Tänään on viimeinen mahdollisuus antaa äänesi edustajistovaaleissa! 📢 Uurnavaalipaikat ovat auki klo 10.00 - 14.00 kaikilla TAMKin kampuksilla.
... See MoreSee Less

View on Facebook

11 months ago

Sakari Sopuli

Meikäpoika myös tekemässä hyvää! Lisäksi haluan haastaa lahjoittamaan tai luomaan oman tiiminsä pari frendiä, eli täältä pesee Kroko, Rekku - Pirate ry, Jalluna Tiro, Tolunkka Ankka,TareTare ja Kyösti Kuutti!SOPU osallistuu tänäkin vuonna Nenäpäivään omalla lahjoitustiimillään, jonka kautta jokainen voi olla mukana edistämässä maailman lasten ihmisarvoisen elämän toteutumista!
Linkki SOPUn nenätiimiin, sekä ohjeet lahjoittamiseen; www.nenapaiva.fi/tiimit/104707

Lisäksi SOPUn hallitus laittaa itsensä likoon hyvän asian puolesta, tänä vuonna opiskelijoiden määrittämällä tavalla.
Keskiviikkona 8.11. klo 16-17 hallituksen jäsenet toteuttavat ensimmäiset opiskelijoilta saadut haasteet, joiden toteuttamista voit seurata Sopun Instagramista (@sopury)

Mitä enemmän Sopun pottiin on kertynyt rahaa, sitä useamman haasteen hallituslaiset suorittavat. 10 euron lahjoitus Sopun Nenäpäivätiimille vastaa aina yhtä toteutettavaa haastetta hallitukselle.
Haasteita voi heittää hallitukselle esimerkiksi kommentoimalla tämän postauksen alle, tai yksityisviestillä facebookissa, instagramissa, tai vaikka sähköpostitse!
Ei muuta kuin haasteita tulemaan hyvän asian puolesta!😘
... See MoreSee Less

View on Facebook