Hallitus 2016 esittäytyy

 Vuoden 2016 hallituksen jäsenten esittelyt:

 
Moro!
Mun nimi on Onni Westlund, toinen vuosi opiskelua sosionomiksi menossa ja tää on ihan mahtavaa! Aloitin tänä vuonna SOPUn hallituksessa kulttuurivastaavana. Sosiaalialalla on tajuttomasti hienoja juttuja ja on siistiä päästä omalla panoksella vaikuttamaan myös meidän opiskelijoiden arkeen. Kaikissa kysymyksissä ja/tai ideoissa liittyen opiskelijaelämään voi olla yhteydessä, tehdään tästä yhdessä hyvä vuosi!

 

 

Moro moro!

Olen Henni Heikkilä sosionomien monimuotoryhmästä. Vuonna 2016 teen ensimmäistä kertaa hommia SOPUssa, mutta järjestötoiminta on kaikissa piirteissään tullut jo aiemmin hyvin tutuksi, muun muassa sosiaalialan korkeakoulutettujen ammattijärjestö Talentiassa. SOPUssa hoidan koulutuspoliittisen- ja kansainvälisyysvastaavan pestejä, mutta kaikenlaisten asioiden kanssa voi tulla morottelemaan.

 

 

Tere!

Olen Vilma Säynäjäkangas ja opiskelen toista vuotta sosionomiksi. Mielestäni koulutuksessamme parasta on oppiminen käytännönläheisesti, esimerkiksi harjoittelujen ja opintomatkojen kautta. Hain SOPU:n hallitukseen, koska haluan olla mukana kehittämässä koulutusohjelmaamme ja ainejärjestömme toimintaa (bileitä). Hallituksessa toimin tiedotusvastaavana yhdessä Jarkon kanssa. Saa tulla juttelee kuha kerkeää!

 

Terve!

Olen Tiia Lempinen, toisen vuoden sosionomiopiskelija ja SOPU:n YH-vastaava. Päädyin opiskelemaan alaa monen mutkan kautta, ja sosionomikoulutus tuntuu koko ajan enemmän omalta jutulta. Tykkään ideoida ja olla mukana järjestämässä kaikenlaista, kuten erilaisia tapahtumia, mikä oli syy hakea pestiä SOPU:n hallituksessa. Nähhään ku tavataan!

 

 

Moro!

Olen Riikka Kalliomäki, kolmannen vuoden opiskelija ja valmistuminen lähestyy kovaa vauhtia. Tämä vuosi meneekin siis pääosin opparin ja viimeisten harkkojen merkeissä. Niiden vastapainoksi toimin nyt toista kautta SOPUn hallituksessa, tällä kertaa viihdevastaavana.  Innolla odotan, mitä kaikkea hauskaa keksitään tälle vuodelle!
Hei!
Annakaisa tässä ekan vuoden opiskeilija ja ensimmäinen hallitusvuosi Sopussa alkamassa. Toimin sihteerinä ja rahastonhoitajana tietenkin mahdollisimman täsmällisesti ja nuukasti alunperin Laihialainen kun olen. Muuten mennäänkin rennolla otteella ja hymyssä suin. Kiinnostus vaikuttamiseen on ollut aina ja siksi onkin hienoa opiskella alaa, jossa päsee kokemaan huikeita ja välillä vaikeitakin asioita upeiden ihmisten ympäröimänä. (:

 

Tiedottaja esittäytyy!

Olen Jarkko Veikkola, kolmannen vuoden sosionomiopiskelija. Tämä iloisena ja filosofisena veikkosena tunnettu oman elämänsä sankari on eksyny Tampereelle pienestä Tuurin kylästä etelä-pohjanmaalta. Sopun hallitus on minulle uusi, mutta harkittu aluevaltaus. Kahden vuoden mietinnän jälkeen lähdin hommaan mukaan tekemään hienoja juttuja. Hallituksessa hoidan tiedottajan tonttia.
Sosionomikoulutuksessa parasta on yhteisöllisyys ja monipuolisuus. Työssä parasta on työn palkitsevuus ja työkentän laajuus. Miten mieletöntä onkaan tulevaisuudessa tehdä töitä omalla persoonallaan!
Sopun hallitus on saanu riveihinsä persoonallisen veijarin. On aika laittaa oma innostus ja välillä jopa taivaissa kulkevat ideat yhteiseen hyvään, eli hoidetaan homma kotiin ajatuksella: ”kukaan ei ole köyhtynyt antamalla.”
Mut löytää yleensä sieltä mistä kuuluu epävireistä lauleskelua tai muuta älämölöä, saatan myös eksyä joskus pistoille. Tulkaahan rupattelemaan kaikesta autojen ja yksisarvisten väliltä kun bongailette mua!
 
Moro!
Olen Veera Iivarinen ja kolmannen vuoden sosionomiopiskelija. Hallituksessa vaikutan nyt toista vuotta ja tällä kertaa pestini on toimia ihastuttavan puheenjohtajamme Heidin aisaparina eli varapuheenjohtajana! Tältä vuodelta odotan opiskelijana ennen kaikkea viimeisiä harjoitteluita ja hallituslaisena uuden kokoonpanon aikaansaannoksia. On mielenkiintoista nähdä, mitä tällä porukalla saadaan aikaan, toivottavasti edessä on vielä astetta aktiivisempi hallitusvuosi viimeiseen verrattuna!
 Moi!
Nimi on Heidi ja kolmatta vuotta Tamkissa pyörin, toivottavasti naama on jo osalle edes jonkun verran tuttu. Viime kaudella tuli toimittua SOPUn YH- ja KV-vastaavana ja tänä vuonna päätin lähtee haastamaan itteeni lisää ja kokeilla puheenjohtajan saappaita! Onneks on aivan mahtava ja innostunut hallitusporukka kasassa ja tukena täs matkalla.
SOPUn lisäks teen oman alan töitä lastensuojelun puolella, saa tulla kyselemään niistäkin jos kiinnostaa! Ja koska mulle ei mikään ikinä riitä, oon myös Tamkossa sopona tämän vuoden ja toivottavasti sitä kautta pääsen myös vähän parantamaan sosiaalialan asemaa koko koulun sisällä, jos en muuten niin ainakin näkyvyyden suhteen.
Paljon on kaikkia kivoja kehitysideoita tälle vuodelle, katotaa mitä ehitää ite toteuttaa ja mitä jätetään seuraaville, mut sen voin ainaski luvata et kannattaa pysyy kuulolla!
Nähdään Sopulit! <3
– terveisin SOPUn hallitus

Jaa Somessa

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin