SOPU ry:n jäsenistön viikkoposti 16/2017

SOPU ry:n jäsenistön viikkoposti vko 16

SISÄLTÖ:

TULEVAT TAPAHTUMAT

1.  SOPUn ja Anturan vakiovuoro ke 19.4. klo 18-19
2. EVVK eli edunvalvontaviikko 18.-21.4.

3. SOPU ry:n kevätkokous 25.4. klo 16.30-
4.  Pilke Stay Up Late 10.5 
5.  ‘’Rikostausta, rasite vai voimavara’’- seminaari TAMKilla 28.4 klo 18.00
6.
Tampereen sosionomiopiskelijoiden kevätjuhla ke 24.5.

MUUT ILMOITUSASIAT

1. Auta SOPUa kehittämään toimintaa – vastaa jäsenkyselyyn!
2. Ryhmäedustajien tapaamisen kuulumiset
3. #SOMETADUUNIIN-KYSELY
4. Muistakaa tehdä läsnäoloilmoitus ensi lukuvuodelle!

TULEVAT TAPAHTUMAT
1. SOPUn ja Anturan vakiovuoro ke 19.4. klo 18-19
”Tampereen ammattikorkeakoulun rakennusalan opiskelijoiden kerhon Anturan ja Tampereen sosionomiopiskelijoiden – SOPU ryn jäsenistölle tarkoitettu naisten vakiopalloiluvuoro.

Vuoro järjestetään keskiviikkoisin kello 18-19 TAMK Unipoli Sportsin tiloissa Kaupin kampuksella (TAMK).

Mukaan ovat tervetulleita kaikki SOPUn tai Anturan jäsenet, jotka ovat maksaneet Unipoli Sport jäsenmaksun.

Vuorolla pelataan eri palloilulajeja, joita vuoroille osallistujat voivat myös itse ehdottaa. Vuorolle voi tulla, vaikkei palloilulajeja olisi aiemmin harrastanut, höntsyillään ja opetellaan yhdessä.”

Viikon lajivalinnoista, mahdollisista muutoksista ja peruuntumisista ilmoitamme facebookissa:
https://www.facebook.com/groups/567571886772119/?fref=ts

2. EVVK eli Edunvalvontaviikko 18.-21.4.
Tamko järjestää yhteistyössä ainejärjestöjen kanssa Edunvalvontaviikon 18.-21.4. klo 10-14. Edunvalvontaviikon tarkoituksena on nimensä mukaisesti tehdä opiskelijoita koskevaa edunvalvontatyötä näkyväksi kaikille opiskelijoille.
Kaikki viikon tapahtumat järjestetään TAMKin Pääkampuksen aulassa ellei toisin mainita.
Lisätietoa: https://www.facebook.com/events/262668697525966/

SOPU mukana pitämässä ständiä keskiviikkona, joten käy moikkaamassa!

3. SOPU ry:n kevätkokous 25.4. klo 16.30-
Hei SOPU ry:n jäsen!

Tervetuloa Tampereen sosionomiopiskelijat – SOPU ry:n sääntömääräiseen kevätkokoukseen tiistaina 25.4. klo 16.30 alkaen tilaan h0-25 (pimeä kahvila). Kokousevääksi tarjolla kahvia ja pullaa.

Tervetulleita ovat kaikki SOPU ry:n jäsenet! Yhdistyksen sääntöjen 5§:n mukaan kokouksessa äänioikeutettuja ovat kaikki yhdistyksen varsinaiset jäsenet. Kannatus- ja kunniajäsenille voidaan myöntää puheoikeus kokouksen päätöksellä.

4. Pilke Stay Up Late 10.5 

”Kaadetaan aitoja, kohdataan aidosti!

Tehdään se yhdessä Jujun, Ruudolfin, Ewen, MC KOO:n & Lossi T:n, Vimmartin sekä Tomssonin kanssa. Pilke Stay Up Late on yhdenvertaisuutta edistävä hyväntekeväisyyskonsertti  Pakkahuoneella Tampereella 10.5.2017. Tapahtuman teemana on suomirap ja vuoropuhelu.

Tapahtuman voitto lahjoitetaan kehitysvammaisten ja erityistä tukea tarvitsevien harrastustoimintaan.  Tapahtuma on fyysisesti ja sosiaalisesti esteetön. Evantian viittomakielen tulkit tulkkaavat paikan päällä tapahtuman viitotulle puheelle ja tukiviittomin.

Tapahtuman jälkeen jatkot Ilonassa Tampereen keskustassa.

Tamkin pääkampuksella myydään lippuja opiskelijahintaan, 19ekpl. Lipunmyyntiständi pidetään pääaulassa 12.4 9-16!!!!!! Opiskelijahintaisia lippuja saa vain ständiltä, sillä netistä ostettuna hintaa on normisti 25e!

Liput myynnissä Tiketissä sekä Lippupisteessä. Ryhmäliput nettisivuilta.

 Tapahtuma k-18.

Lisätietoa tapahtumasta löydät:

Fb Pilke Stay Up Late

Ig Pilke2017

http://www.pilkestayuplate.com/

Kaikki ovat tervetulleita mukaan juhlimaan!

Muista tapahtuma 10.5.2017 Tampereella. Liput myynnissä nyt!”

5.  ‘’Rikostausta, rasite vai voimavara’’- seminaari TAMKilla 28.4 klo 18.00 

”Tervetuloa 28.4.2017 kello 18.00 alkavaan seminaariin ‘’Rikostausta, rasite vai voimavara’’. Seminaari toteutetaan paneelikeskusteluna, jossa myös yleisöllä on mahdollisuus osallistua keskusteluun. Seminaari toteutetaan KRIS ry:n hyväksi TAMKin Kuntokadun kampuksella, G00-10.

Panelistit syventyvät rikostaustaisten tarinoihin, ongelmiin sekä niiden ratkaisuihin. Ratkaisuja pohditaan esimerkiksi vankilasta vapautuneiden työmahdollisuuksiin. Panelisteina on puhujia KRISiltä, eri alan asiantuntijoita sekä rikostaustaisia.”

6. Tampereen sosionomiopiskelijoiden kevätjuhla ke 24.5.
SOPU ry kutsuu kaikki TAMKin sosionomiopiskelijat yhteiseen lukuvuoden päätösjuhlaan. Päivä aloitetaan opettajien ja opiskelijoiden välisellä mestaruusottelulla (laji varmistuu myöhemmin). Odotuksena on, että Tapsa pitää puheen, Juha vetää jumpan, Toni taitoshown ja kaiken taustalla soi Marjon trumpetin sulosoinnut.

Päiväohjelmassa juhlistetaan myös ansioituneita opettajia ja opiskelijoita erilaisin palkinnoin. Puheita sekä laulu- tai muita esityksiä toivotaan myös osallistujilta, eli laittakaa meille viestiä tulemaan!

Keväisen illan hämärtyessä siirrymme jatkamaan virkistymistä tuttuun tapaan Solun saunalle, jossa on mahdollisuus saunoa ja viettää aikaa yhdessä ennen kesälaitumille siirtymistä. Tarjolla on suolapalaa, mutta Sopu suosittelee opiskelijoita varautumaan myös omin eväin ja virvokkein.

Lisätietoa tapahtumasta päivitetään yksityiskohtien selvittyä. Pistä kuitenkin jo päivä ylös kalenteriisi, ettet missaa näitä bailuja!

Too long; didn’t read:
MITÄ: Koulunpäätösjuhla
MISSÄ: Päivä paikassa x, iltabailut Solulla
HINTA: Opiskelijaystävällinen (=ilmainen)
MITÄ MUKAAN: Omat liikunta- ja saunatarvikkeet ja urheilujuomat
Tapahtumaa tukemassa on Talentian sosiaalialan opiskelijat TaSO ry sekä tamperelainen kirjakustantamo Vastapaino!
MUUT ILMOITUSASIAT

 1. Auta SOPUa kehittämään toimintaa – vastaa jäsenkyselyyn!
”Sopun hallitus pyrkii kehittämään toimintaansa jatkuvasti ja nyt olisi tarjolla jäsenkysely. Vastaamalla kyselyyn annat meille arvokasta tietoa toiminnastamme. Kyselyyn vastaaminen ei vie kuin pari minuuttia. Toivomme, että vastaatte mahdollisimman totuudenmukaisesti kuten asiat koette, tulemme kehittämään toimintaamme kyselyn vastauksien pohjalta. Kyselyyn voi halutessaan osallistua nimettömästi, jos kuitenkin haluat osallistua palkintojen arvontaan muistathan jättää loppuun yhteystietosi.”

Jäsenkyselyyn: http://bit.ly/2nHazvY

2. Ryhmäedustajien tapaamisen kuulumiset
Kiitos tapaamisessa käyneille ryhmäedustajille! Yhdyshenkilövastaavamme Linda ja koulutuspoliittinen vastaavamme Aija keräsivät opiskeluun liittyvistä asioista palautetta eteenpäin vietäväksi.  Kahvittelun siivittämänä palautteissa mietittiin muun muassa moduulien tasavertaistamisen tarvetta työmäärien suhteen sekä opiskelijoiden oikeutta laadukkaaseen opetukseen.
Opiskelijoilta erityisesti kiitosta saivat Kirsi Saarinen, Liisa Laine ja Eeva-Mari Miettinen.

Osaa ryhmäedustajien palautteista odotetaan vielä sähköpostitse torstaihin mennessä.

3. #SOMETADUUNIIN-KYSELYTervetuloa vastaamaan kaikille korkeakouluopiskelijoille suunnattuun kyselyyn, jonka avulla keräämme tietoa Sosiaalinen media työnhaun ja rekrytoitumisen apuna -hankkeen kehittämistyöhön. Valtakunnallinen ESR-hanke toteutetaan TAMK:n, Laurea AMK:n, Lapin AMK:n ja Itä-Suomen yliopiston yhteistyönä.

MIKSI?

Olemme kiinnostuneita millaista osaamista ja kokemuksia sinulla on sosiaalisessa mediassa toimimisesta ja millainen urasuunnittelija olet. Vastaamalla olet mukana kehittämässä korkeakouluopiskelijoiden uraohjausta ja juuri sinun vastauksesi ovat meille tärkeitä!

MITEN?

Kyselyyn voi osallistua mobiililaitteilla tai tietokoneella. Kyselyssä on pudotusvalikoita, valintaruutuja sekä avointen vastausten kohtia. Muista lähettää vastauksesi lopuksi!

KAUAN MENEE?

Varaa n. 5 min. aikaa, ota rento asento ja syvenny vastaamaan.
TÄSTÄ VASTAAMAAN KYSELYYN (linkki)

Kiitos osallistumisestasi!

4.  Muistakaa tehdä läsnäoloilmoitus ensi lukuvuodelle!

”Läsnäoloilmoittautuminen lukuvuodelle 2017-2018 on käynnissä.

Läsnäoloilmoittautuminen tehdään opiskelijan työpöydältä (Pakki) kohdasta Opinnot > Läsnäoloilmoittautuminen.

Ilmoittautumistietoa ei voi muuttaa ilmoittautumisaikana Pakin kautta.

Läsnäoloilmoittautumisen tekevät kaikki tutkintotavoitteisen koulutuksen opiskelijat itse (ml. Ylemmän amk-tutkinnon opiskelijat).

Läsnäoloilmoittautuminen päättyy 31.5.2017.”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *