SOPU ry:n uudet nettisivut!

Tervetuloa Sopun uusille nettisivuille ja blogiin.

Nettisivuja on työstetty jo vuoden 2016 keväästä alkaen. Hallituksen toiminnasta riippumattomista syistä nettisivuprojekti  jouduttiin kuitenkin aloittamaan alusta vuoden 2016 syksyllä. Nettisivuja on tehty yhteistyössä vuoden 2016 sekä 2017 hallitusten kesken, teknisestä puolesta on vastannut Pietari Heino.

Olemme pyrkineet nettisivuja tehdessämme keräämään kaikkein keskeisimmät asiat opiskelijayhdistyksen toiminnasta samalle sivustolle, kaiken tiedon ollessa samassa paikassa on se helpommin kaikkien saatavilla. Nettisivuilla on nähtävillä yhdistystoiminnan perusasiat kuten säännöt, rekisteriseloste, hallitus sekä toimintasuunnitelma. Oman kohtansa sivuilla ansaitsi myös maskotti Sakari Sopuli. Olemme pyrkineet myös madaltamaan kynnystä ottaa yhteyttä hallitukseen entisestään, tätä varten on luotu erillinen yhteydenottolomake, lomakkeella voit ottaa yhteyttä yksittäiseen hallituksen jäseneen tai koko hallitukseen kerralla. Kuvia erilaisista tapahtumista ja menosta h0-käytävällä voi tarkastella galleriasta ja hyväntekeväisyysprojekteja esitellään omalla sivullaan. Sopu tekee paljon yhteistyötä eri toimijoiden kanssa ja se selviää yhteistyökumppanit-sivulta. Uusille opiskelijoilla olemme koonneet saman otsikon alle tietoa Sopusta, sosionomikoulutuksesta, liittymisestä yhdistyksen jäseneksi, opiskelijahaalareista sekä listan hyödyllisistä linkeistä. Tiedonkulkua helpottamaan ja vanhojen kanavien rinnalle on nettisivuilla oma ajankohtaista-osionsa josta löytää kätevästi kaikki Sopun omat tapahtumat. Viikkopostin jäsenet saavat vanhaan tapaan sähköpostiinsa mutta tämän lisäksi ne ovat nähtävillä myös nettisivuilla. Sopun vanhasta blogista luovutaan mutta kaikki sinne tuotettu sisältö on siirretty näille sivuille.

Pitkältä tuntuneen säätämisen jälkeen ovat sivut nyt kuitenkin siinä pisteessä, että niitä pääsee kaikki tarkastelemaan. Tällä hetkellä sivuilla on vielä asioita jotka vaativat työstämistä, sivujen parissa jatketaan työskentelyä ja niitä kehitetään jatkuvasti vastaamaan paremmin opiskelijoiden tarpeita. Kehittämistyön tueksi toivommekin mahdollisimman paljon palautetta teiltä käyttäjiltä.

Lähetä mitä tahansa nettisivuihin liittyvää palautetta yhteydenottolomakkeen kautta!

-Onni Westlund

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *