Muutoksen tuulet puhaltavat

Uuden hallituksen ensimmäinen blogiteksti vasta helmikuussa. Saanko selitellä käytöstäni? Saanen myös esittäytyä?

Nimeni on Ilona Uusitalo, ja olen ensimmäisen vuoden opiskelija TAMKissa. Minut valittiin PISTO ry:n puheenjohtajaksi vuodelle 2013. Syksy hurahti uusien kuvioiden opettelussa ja samaan aikaan otin missiokseni käydä kaikissa mahdollisissa vapaa-ajan tapahtumissa. Kaipa ilmeisen sosiaalinen luontoni soveltui luotsaamaan sosiaalialan opiskelijoiden ainejärjestöä? Alkuvuosi taas on kulunut hujauksessa opetellessa järjestötoiminnan saloja. Seli seli.

Se minusta, siirrytään sosiaalialan terävimpään kärkeen, PISTOon. Tänä vuonna vastaan tulee kaksi suurta muutosta: uusi nimi sekä muutto Kuntokadun pääkampukselle loppuvuodesta. Tänään pidetyssä hallituksen kokouksessa päätettiin uusi nimi, jota me ei vielä teille kerrotakaan! Saatte odottaa jännittyneinä lisätietoa nimenvaihtobileistä. On myös huhuttu PISTOn ottavan opiskelijahaalarimyynnin kontolleen.

PISTO jatkaa toimintaansa opiskelijoiden edunvalvojana, lisämausteena tälle kaudelle näkyvyyttä lisäten. Viestimme muille ainejärjestöille onkin halu osallistua järjestämään tapahtumia teidän kanssanne! Lisäksi toimintamme koostuu jatkossakin viikottaisista päivystyksistä kaffekupposen äärellä opiskelijoiden olohuoneessa. Tänäkin vuonna aiomme järjestää yhden suuren hyväntekeväisyystapahtuman.

Näitä kuvioita pyörittelee vuoden 2013 hallitus:

Puheenjohtaja: Ilona Uusitalo

Varapuheenjohtaja: Emmi Hyvärinen

Sihteeri: Eliisa Kopra

Rahastonhoitaja: Elina Vettenranta

Koulutuspoliittinen vastaava: Laura Sinkkonen

Sosiaalipoliittiset vastaavat: Heta Nieminen ja Reetta Männistö

Tiedotusvastaavat: Mira Mäkinen Hanna-Kaisa Vasama

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *