Stand up -ilta – Mikä ihana ilta!

Kuusi loistavaa stand up -koomikkoa sekä yksi hurmaavan humoristisella asenteella varustettu miesvoimistelijaryhmä – voiko tästä kombinaatiosta muuta syntyäkään kuin helkkarin hyvä setti?

Kävi kuten toivoimmekin: PISTOn hyväntekeväisyystapahtuma eli stand up -ilta tiistaina 13.11.2012 oli todellinen menestys. Tapahtuma oli jo melkein ennakkomyynnin perusteella loppuunmyyty, joten monta lippua ei jäänyt YO-talon ovella kaupattavaksi. Yleisökin jonotti sisään jo hyvissä ajoin. Tätä tapahtumaa oli selvästi odotettu niin järjestäjien, esiintyjien kuin yleisönkin taholta.

Pienen alustuspuheenvuoron tapahtuman alussa piti TAMKin sosiaalialan lehtori Tapio Salomäki, joka on jo pitempään koordinoinut yhteistyötä Tarton lasten turvakodin kanssa. Tapsan jälkeen olikin jo aika päästää lavalle illan tähdet. Suurin kiitos tapahtuman onnistumisesta menee etuoikeutetusti stand up -illan upeille artisteille eli Antti Haapalalle, Petri Hankoselle, Tomi Haustolalle, Olli Siikille, Antti Syrjälle, Tommi Tuomiselle sekä Wammalan Woimailu- ja Woimisteluseura Tyrwäkkäille!

PISTO ry kiittää kaikkia tapahtumassa ja sen järjestelyissä mukana olleita! Seuraavaksi pannaan hyvä kiertämään ja lahjoitetaan tapahtuman lipputulot Tarton lasten turvakodille 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *