Kaksi kärpästä yhdellä iskulla – huumoria ja hyväntekeväisyyttä

Aivan pian päästään ideasta käytännön toteutuksen tasolle: PISTOn spektaakkelimainen stand up -ilta järjestetään Yo-talolla tiistaina 13.11.2012. Tuolloin lavalle nousevat Antti Haapala, Petri Hankonen, Tomi Haustola, Olli Siiki, Antti Syrjä sekä Tommi Tuominen. Illan aikana yleisöä viihdyttää myös miesvoimistelijaryhmä Tyrwäkkäät!PISTO ry:n hallituksessa syntyi alkusyksystä idea oman hyväntekeväisyystapahtuman järjestämisestä. Koska puheenjohtaja Emmillä oli jo entuudestaan suhteita stand up -koomikoihin, päätettiin pistää pystyyn PISTOn oma stand up -ilta.

Ensimmäistä kertaa opiskelijayhdistyksen historiassa järjestettävä tapahtuma yhdistää huumorin ja hyväntekeväisyyden, sillä kaikki stand up -illan tuotot menevät TAMKin sosiaalialan koulutusohjelman pitkäaikaiselle yhteistyökumppanille, virolaiselle Tarton lasten turvakodille.

Tänä vuonna tulee kuluneeksi 20 vuotta siitä kun yhteistyö Tarton lasten turvakodin kanssa alkoi. Juhlavuodenkin kunniaksi PISTO päätti järjestää tapahtuman, jonka tuotto voidaan käyttää hyvään tarkoitukseen. Aktiivisesti toimiva opiskelijayhdistyksemme antaa toivoa siitä, että tulevat sosiaalialan ammattilaiset ovat persoonia, jotka aidosti välittävät ihmisistä – myös Suomen rajojen ulkopuolella!

Lippuja stand up -iltaan myydään PISTOn päivystyksissä Pyynikintiellä sekä Kuntokadulla, Tamkon Solulla. Lippuja on vain rajallinen määrä, joten kaikkien tapahtumaan mielivien kannattaa pitää puolensa.

Kuvia ja tunnelmia stand up -illasta luvassa myös pistolaisten blogiin, joten seuraa päivityksiä! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *